Merja Ilván
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
30.09.2022

Kuntavaalit 2021

Olen ensimmäistä kertaa ehdokkaana kuntavaaleissa 2021 Inkoon Vasemmiston riveissä. Ensin vastustelin, kun minua pyydettiin ehdokkaaksi. Koin, ettei minulla ole tarpeeksi osaamista ja kokemusta poliittisesta päätöksenteosta. Mietiskelin asiaa rauhassa pidemmän aikaa ja yhtäkkiä ehdokkaaksi lähteminen tuntui luontevalta asialta. Otan ehdokkuuden vakavasti ja kunnioitan sitä. Ei todellakaan ole itsestäänselvyys, että saan olla…

Olen ensimmäistä kertaa ehdokkaana kuntavaaleissa 2021 Inkoon Vasemmiston riveissä.

Ensin vastustelin, kun minua pyydettiin ehdokkaaksi. Koin, ettei minulla ole tarpeeksi osaamista ja kokemusta poliittisesta päätöksenteosta. Mietiskelin asiaa rauhassa pidemmän aikaa ja yhtäkkiä ehdokkaaksi lähteminen tuntui luontevalta asialta. Otan ehdokkuuden vakavasti ja kunnioitan sitä. Ei todellakaan ole itsestäänselvyys, että saan olla syntynyt Suomeen ja asua turvallisessa Inkoossa (Inkoon kunnan sivut 23.10.2020). Minulla on mahdollisuus edustaa naisia ja siten tuoda lisää tasa-arvoa päätöksentekoon. Vasemmistoliitto oli luonteva valinta puolueen arvojen takia, joihin minun on helppo sitoutua.

Minun Inkooni on vahvasti kaksikielinen, ja jossa molempia kieliä kunnioitetaan samalla tavalla. Minun Inkoossani on tilaa uusille asukkaille, joita houkutellaan aktiivisesti mm. vahvistamalla lapsiperheiden varhaista tukea, lisäämällä Inkoon mainetta kaikin mahdollisin tavoin lapsiystävällisenä kuntana ja mahdollistamalla etätyöskentelyn hyvillä tietoliikenneyhteyksillä ja toimistotiloilla. Minun Inkoossani tehdään näkyvää ilmastopolitiikkaa. Minun Inkoossani on mahdollista saada matalan kynnyksen tukea mielenterveyden hoitamiseen. Minun Inkoossani kaikilla asukkailla on riittävästi syötävää ja ehjiä vaatteita. Minun Inkoossani kaikilla on hyvä asua täällä, ei vain harvoilla.

Takaisin etusivulle

Uusimmat blogikirjoitukset